Agimet valmistaa agilityesteitä, jotka ovat turvallisia niin koirille kuin ohjaajille sekä mukavia käyttää - laadusta tinkimättä! Siksi valmistammekin esteet pääasiassa alumiinisina. Valmistamme tilauksesta myös muissa koiraharrastelajeissa tarvittavia esteitä / välineitä. Lisäksi tarjoamme erikoisosaamistamme myös muiden sitä tarvitsevien käyttöön.  Suoritamme esimerkiksi alumiinin korjaushitsauksia, sekä valmistamme välineitä muidenkin harrastusryhmien / ammattilaisten tarpeisiin.

Kaikki esteet toimitetaan käyttövalmiina, eli tilaajan ei tarvitse tehdä muuta kuin asettaa esteet paikoilleen ja aloittaa treenaus!

Tavoitteemme on tehdä agilitystä entistäkin mielekkäämpi harrastus niin ohjaajille, kilpailujen järjestäjille kuin itse koirillekin. Tästä syystä pyrimmekin kehittämään tuotteita koko ajan, joten otamme mielellään vastaan palautetta ja mahdollisia ehdotuksia, miten esteitä voitaisiin edelleen kehittää.

Jos valikoimastamme ei löydy juuri sitä tarvitsemaasi tuotetta, älä epäröi kysyä. Oman tuotekehityksen ja suunnittelun myötä voimme tehdä tarjouksen tarvitsemastanne tuotteesta kohtuullisessa ajassa.

Suunnittelun lähtökohtana on aina turvallisuus, toimivuus ja kestävyys.

Kysy lisää, autamme ja neuvomme mielellään!

Jari Sirviö, Agimet Oy