Tietoja yrityksestä

 Agimetin tarina alkaa 2000 luvun alkuvuosista, jolloin perheessämme oli lajin aktiiviharrastaja. Ja tuota harrastamista läheltä aikansa seurattuaan ja puolisonsa kertomuksia esteiden hankalasta liikuteltavuudesta kuunneltuaan juolahti allekirjoittaneen mieleen, että eikös esteet voisi toteuttaa huomattavasti helpommin liikuteltaviksi ja samalla turvallisemmiksi.

 Tästä alkoi paikallisen seuran avustamana ensin kontaktiesteiden kehitystyö. Ideoita toteutettiin omana harrasteena ja ne saivat ensimmäisen julkisen kisakasteensa vuoden 2007 juhannuksena Rokualla järjestetyissä kolmipäiväisissä kisoissa, jonne olikin jälleen kokoontunut kisaajia koko maasta.

 Esteet toteutuksineen herättivät kovasti mielenkiintoa kisaajissa ja jo saman vuoden syksynä olikin tieto tekemistäni esteistä levinnyt laajalle ja kyselyjä niiden saatavuudesta alkoi tulla ympäri Suomea. Tästä sai alkusysäyksensä ajatus Agimetin perustamisesta.

 Agimet T:mi perustettiin saman vuoden syksyllä. Tuotekehitysvaiheen alusta lukien Agimetilla on jo vuosikymmenen kokemus Agility-esteiden kehittämisestä ja rakentamisesta. Nykyisen yhtiömuotonsa Agimet Oy sai kesällä 2013.

 Jo alusta lähtien yrityksen lähtökohtana on ollut tehdä esteitä jotka ovat turvallisia, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Varsin paljon ovat esteet muuttuneet ensimmäisistä vedoksistaan ja tärkein apu kehittämisessä ovatkin olleet Agility-harrastajat, joiden toiveita ja ajatuksia mukaillen on esteitämme pyritty kehittämään. Ja yhä tänäkin päivänä tämä palaute on tärkein suuntalinja aktiiviselle tuotekehityksellemme ja tulee aina olemaan.

 Nykyään yrityksemme valikoimiin kuuluu kattava valikoima Agility-esteitä aina kotipihan harjoitusvälineistä täydellisiin kisakenttäratkaisuihin, mukaanlukien niin ajanottolaitteistot kuten myös vastikään lanseeraamamme älyesteet. Näistä puomi on jo perusvalikoimissamme ja muita kontaktiesteitä kehitämme parhaillaan.

 Tällä hetkellä Agimet tunnetaan laadukkaista esteistään ympäri Suomen (noin 190 seuraa käyttää Agimetin tuotteita Suomessa) ja asiakaskunta kasvaa tasaisesti myös muissa maissa. Myös ulkomailla ovat jo kymmenet seurat valinneet Agimetin esteet omikseen. Maista mainittakoon mm. Ruotsi, Norja, Venäjä, Liettua, Latvia, Tsekki, Slovakia ja Italia.

 Lisäksi olemme laajentaneet valikoimaamme myös muihin koiraharrastuslajeihin, muihin harrastevälineisiin sekä erikoishitsauspalveluihin.

 Siis suuri kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tähänastisesta yhteistyöstä jonka toivomme edelleen jatkuvan. Kovasti olemme saaneet tuotteita kehitettyä alkuajoista, mutta lupaamme että paljon uutta on myös tulossa.

 Jari Sirviö / Agimet Oy 17.8.2014