Putki

 Agimet toimittaa Euroopassa valmistettavia erittäin hyvän hinta/laatu-suhteen omaavia putkia asiakkaan valitsemissa väreissä.

  Putkien takuuehtojen sallima käyttölämpötila-alue on poikkeuksellisen laaja (-25c..+40c) ja tuotteille annetaan 1,5 vuoden takuu.

 Putkien / painolaukkujen kangas on vahvaa ja hyvin kulutusta sekä pakkasta kestävää PVC kangasta (620g/m2). Näissä putkissa ei tapahdu pitkänkään käytön jälkeen spiraalinpään ulostyöntymistä, sillä putken teräsvahvikkeet ovat yksittäisiä vahvikerenkaita. Yhdessä vahvan kankaan kanssa tämä takaa putkelle pitkän käyttöiän ilman, että putki olisi kuitenkaan painava (alk. 3,2 kg / m). Putkessa on myös lenkit, joista se voidaan kiinnittää alustaan esim. telttakiinnikkeiden avulla.

 Valikoimissamme on erityisen hyvin näiden putkien kanssa käytettäväksi soveltuvat satulalaukku-malliset putkipainot. Painojen taskut ovat muotoonommeltuja antaen putkelle täydellisen sivusuuntaisen tuen. Optimoitu leveä välikangas molemminpuolisin liukuesteraidoin pitää putken paikoillaan myös pituussuunnassa ilman että paino painaisi putkea lainkaan kasaan. Näin putki saadaan pysymään erinomaisesti asetetussa paikassa aiheuttamatta kuitenkaan ylimääräisiä riskitekijöitä suorittavalle koiralle.

 Painoissa on kantokahvat. Liukuesteraitojen ansiosta putken paikoillaan pysymisen kannalta ei ole väliä asetetaanko laukut kahvapuoli putkea vasten vai siitä ulospäin.

 Hyväksi havaittu laukkujen painomäärä on 10 - 12 kg / puoli. Valmistajan suosittama maksimimäärä on 14 kg / puoli.

 Putkia on hinnastossa 3, 4, 5 ja 6 metrin versioina. Perusmallissa tukirenkaiden väli on 25 cm. Kisamallissa rengasväli on 15 cm. Pro-malli on kisamallista edelleenkehitetty versio, jossa putken sisäpuoli on täysgrippi-kangasta.

 Värivaihtoehtoja on tarjolla oheisen kuvan väriviuhkan mukaisesti. Yhteen putkeen voi valita näistä 1-2. Varsinaisen putken perusvärin lisäksi teräsvahvikkeiden suoja- ja sidoskappaleet voidaan tehdä toisella värillä asiakkaan niin halutessa. Myös putkipainojen värin voi valita väriviuhkan vaihtoehdoista.