Keinu

 Tässä se on: todella paljon kiitosta tukevuudestaan ja helposta liikuteltavuudesta saanut, Agimetin valmistama, niin FCI- kuin kansalliset sänntövaatimukset täyttävä vakiokorkeuksinen keinu.


 Keinun runko on vasaralakalla suojattua terästä. Runkoon on integroitu renkaat ja keinunlukinta liikuttelua varten. Renkaat lukittuvat käyttöasentoon automaattiseti keinua nostettaessa. Renkaiden vapautus tapahtuu keinua nostamalla ja samalla keinulaudan laskevan pään alta vapautusvaijeria vetämällä.


 Keinulauta on alumiinia. Näin saavutetaan optimaalinen paino ja tukevuus esteelle. Pinnoitteeksi on valittavissa, joko todella hyväksi ja kestäväksi ratkaisuksi todettu kumirouhe (kuvissa) tai vaihtoehtoisesti myös kestäväksi todettu mattopinnoite. Keinulaudan kiinnitys runkoon on kuulalaakeroitu. Lisäksi laudan alla on portaattomasti säädettävä vastapaino, jolla voidaan säätää keinun laskunopeus halutuksi.


 Agimetin iskunvaimennin keinun laskevaan päähän:

 Keinu on varustettu laskupään kolmitoimisilla iskunvaimentimilla, jotka yhdessä oikein painotetun keinunjalustan kanssa takaavat, ettei keinu iske pienintäkään koiraa tassuille estettä suoritettaessa.


 Keinun tarkoilla materiaalivalinnoilla siitä on saatu erittäin tukeva ja silti sopivan kevyt myös yhden henkilön liikuteltavaksi. Samalla sen muotoilulla on pyritty minimoimaan koiran ja ohjaajan loukkaantumisriski yllättävissäkin tilanteissa.
 Keinun kokonaispaino on noin 35kg.